,

STEAGUL Ținutului Secuiesc, amplasat ILEGAL la Miercurea Ciuc. Jandarmii și polițiștii care au demontat steagul, HUIDUITI si INJURATI de maghiari in plina strada- VIDEO


Într-un filmuleţ postat pe Facebook se poate vedea cum doi poliţişti veniți în centrul orașului Miercurea Ciuc demontează steagul Ținutului Secuiesc, amplasat ilegal. Cetățenii care au fost martori la incident au avut o atitudine foarte agresivă.

Polițiștii și jandarmii care au demontat steagul amplasat ilegal au fost huduiți și înjurați. În cele din urmă, steagul a fost înlăturat și a rămas la oamenii legii care, au refuzat să-l înapoieze, părăsind centrul orașului, desigur, în huiduielile celor prezenți.

Poliţiştii din Miercurea Ciuc au fost huiduiţi şi înjuraţi de maghiari în plină stradă. Incidentele au avut loc după ce maghiarii şi-au amplasat, ilegal, steagul secuiesc chiar în mijlocul oraşului.

NOTĂ OrtodoxInfo

Deși filmarea este  din iunie 2016, provocările din partea maghiarilor nu s-au oprit nici în prezent, dimpotrivă, au escaladat. Probabil din acest motiv site-ul dcnews a decis să republice filmarea, în care se vede că și ungurii simpli au o ură cumplită față de români.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/09/14/steagul-tinutului-secuiesc-amplasat-ilegal-la-miercurea-ciuc-jandarmii-si-politistii-care-au-demontat-steagul-huiduiti-si-injurati-de-maghiari-plina-strada-video/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *