,

ATEUL Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință”


Image result for dan brown origin

Omenirea nu mai are nevoie de Dumnezeu și ar putea, cu ajutorul inteligenței artificiale, să dezvolte o nouă formă de conștiință colectivă care va putea să îndeplinească rolul religiei, a declarat joi scriitorul american Dan Brown, autorul seriei literare „Codul lui Da Vinci”, informează Reuters.
Romancierul american a făcut aceste declarații la Târgul de Carte de la Frankfurt unde își promovează noul său roman, „Origin”, cel de-al cincilea volum dedicat unui profesor de la Harvard, expertul în simbolistică Robert Langdon, protagonistul din „Codul lui Da Vinci”, o carte care a pus sub semnul întrebării istoria creștinismului.

Romanul „Origin” s-a inspirat din întrebarea „Va supraviețui Dumnezeu științei?”, spune Dan Brown, adăugând că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în istoria omenirii.

„Suntem oare atât de naivi astăzi încât să credem că zeii din prezent vor supraviețui și vor mai fi adulați peste o sută de ani?”, a declarat Dan Brown, în vârstă de 53 de ani, în timpul conferinței sale de presă de la Frankfurt, la care au fost prezenți numeroși admiratori ai scriitorului american.

„Din punct de vedere istoric, niciun zeu nu a supraviețuit științei, zeii evoluează”, a adăugat Dan Brown.

NOTĂ OrtodoxINFO

Observăm cum toți antihriștii pregătesc terenul pentru implementarea INTELIGENȚEI ARTIFICIALE, care are drept scop înlocuirea conștiinței – a glasului care ne cheamă mereu la Dumnezeu și ne mustră atunci când păcătuim. Vor o viață liniștită fără Dumnezeu, să nu mai fie nevoiți să se drogheze ca să-și adoarmă conștiința, să nu le mai spună nimeni de existența lui Dumnezeu și să facă tot ce le oferă noua imaginație generată de inteligența artificială, atât la nivel exterior, cât și interior. Așa ceva va fi imposibil și vor înnebuni mai mult decât sunt acum. Să ne ferim de astfel de minți ascuțite.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/10/12/ateul-dan-brown-dumnezeu-va-fi-inlocuit-de-o-noua-forma-de-constiinta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *