,

A fost avortată de mamă la 8 luni, dar a supravieţuit! Acum are 40 de ani


Melissa Ohden are o poveste de viaţă impresionantă! Mama ei a vrut să scape de ea, aşa că a făcut avort când era însărcinată în luna a opta şi a aruncat-o la gunoi, însă a sfidat moartea şi a reuşit să supravieţuiască.

Melissa Ohden, acum în vârstă de 40 de ani, are o poveste de viaţă ce întrece orice scenariu de film. Pe vremea când avea numai 17 ani a aflat adevărul despre naşterea ei, iar viaţa ei a fost dată complet peste cap.

Melissa Ohden

Femeia a aflat că mama naturală nu a dorit-o şi pe când era însărcinată în opt luni şi-a injectat apă cu sare timp de cinci zile pentru a induce a induce avortul. Femeia a născut un bebeluş care cântărea 1,300 kg, care suferea de icter, stres respiratoriu şi cicatrici.

Melissa a fost salvată de o asistentă care a auzit-o plângând, după ce fusese declarată moartă de bunica ei care era tot asistentă. Mama Melissei a crezut că soluţia salină a funcţionat şi nu a ştiut că bebeluşul ei a reuşit să supravieţuiască procedurii.
După 36 de ani Melissa şi mama ei biologică s-au putut revedea pentru prima dată, iar femeia a povestit întreaga ei viaţă într-o carte biografică, potrivit dailymail.co.uk..Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/10/13/fost-avortata-de-mama-la-8-luni-dar-supravietuit-acum-40-de-ani/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *