,

PATRU MINIȘTRI și-au dat DEMISIA din guvernul Tudose. Cine este propunerea la Ministerul pentru transporturi…


Patru miniștri și-ar fi anunțat demisia în cadrul CExN al PSD:

  • Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale
  • Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene
  • Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
  • Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Cei patru miniștri îşi pun la dispoziţie demisiile, dar CEx-ul este cel care decide. Antena 3 transmite informații despre demisiile primilor trei miniștri, despre care se spunea încă de miercuri seară că vor demisiona. Răzvan Cuc a negat vehement atunci, spunând că sunt intoxicări. Și Digi 24 transmite numele celor patru miniștri.

Premierul Mihai Tudose l-ar fi propus pe Gabriel Vlase pentru Ministerul Transporturilor, precizează surse din ședință, citate de Realitatea.

Puțin după ora 17:00, a început ședința CExN a PSD. Liderii din partid ar fi urmat să voteze împotriva demiterii miniștrilor.

Într-un moment al ședinței, Sevil Shhaideh s-a ridicat, a afirmat că nu mai rezistă psihic, că este cu branula în mână și că demisionează. Rovana Plumb și Răzvan Cuc s-au solidarizat.

În pauza de la ora 23:00, cei trei lideri- Liviu Dragnea, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu- s-au retras pentru discuții.

Informațiile DCNews, pe surse, sunt că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost cel care le-a transmis celor trei miniștrii să nu renunțe la demisii.

Astfel, după reluarea ședinței, când partidul trebuia să voteze cu privire la cele trei demisii, contestate anterior în unanimitate, cei trei miniștrii au transmis că-și păstrează demisiile. 

Nu a mai fost necesar un vot în acest sens, iar concluzia serii a fost: ”demisia e un act unilateral”.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/10/13/patru-ministri-si-au-dat-demisia-din-guvernul-tudose-cine-este-propunerea-la-ministerul-pentru-transporturi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *