,

Iohannis a semnat decretele de numire a noilor miniştri: Paul Stănescu, Felix Stroe şi Marius Nica


Este vorba despre cei trei miniştri propuşi de PSD să-i înlocuiască pe demisionarii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc.

Paul Stănescu, Felix Stroe şi Marius Nica sunt cei pe care PSD i-a propus să preia conducerea Ministerului Dezvoltării, al Transporturilor şi pe cel al Fondurilor Europene.

Anunţul semnării de către preşedinte a decretelor de numire a noilor miniştri vine la scurt timp după şedinţa CSAT, la care a participat şi premierul Mihai Tudose.

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi, respectiv, Liviu Dragnea, au anunţat că nu vor paticipa la ceremonia de la Cotroceni.

Însă încă de ieri au apărut zvonuri în Coaliţie că şeful statului ar urma să respingă cel puţin un nume – ar fi vorba de Paul Stănescu, cel propus să preia şefia Ministerului Dezvoltării.

Şef al PSD Olt, Stănescu este vizat de o anchetă DNA.

Stănescu a fost întrebat încă de la nominalizare despre această situaţie, iar el a declarat că, în cazul în care va fi respins, atunci PSD poate oricând să găsească un alt candidat.Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/10/17/iohannis-semnat-decretele-de-numire-noilor-ministri-paul-stanescu-felix-stroe-si-marius-nica/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *