,

SOROS mărește miza: 18 MILIARDE de dolari cedați către Fundaţia pentru o Societate Deschisă


Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume, informează Wall Street Journal care citează oficiali ai fundaţiei înfiinţată de miliardarul american.

Potrivit revistei Forbes, averea personală a lui George Soros este de 23 de miliarde de dolari.

După ce va prelua cea mai mare parte din averea lui Soros, Fundaţia pentru o Societate Deschisă va deveni una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume şi a doua din SUA, în funcţie de active, după Bill and Melinda Gates Foundation.

Acest transfer de fonduri va transforma atât Fundaţia pentru o Societate Deschisă cât şi firma de investiţii a lui George Soros, Soros Fund Management LLC. Potrivit surselor citate de Wall Street Journal, Soros nu intenţionează să facă tranzacţii cu miliardele care acum aparţin Fundaţiei pentru o Societate Deschisă ci va face tranzacţii cu proprii săi bani care sunt păstraţi într-o firmă separată.

Soros, în vârstă de 87 de ani, este renumit pentru că în 1992 a făcut profit de un miliard de lire de pe urma pariurilor pe lira sterlină.

NOTĂ OrtodoxINFO

La ce ne putem aștepta decât la o intensificare a campaniilor de tip soros, precum invazia imigranților, vaccinarea în masă, destabilizarea financiară – probabil o nouă criză, prezisă de mulți. Soros plusează pentru a-și îndeplini scopurile demonice, care nu sunt nimic altceva decât tributul către diavol, pe care-l slujește conștient și probabil se amăgește că-l va face nemuritor pe pământ.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/10/17/soros-mareste-miza-18-miliarde-de-dolari-cedati-catre-fundatia-pentru-o-societate-deschisa/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *